Hoor hulpmiddelen

  Er is een uitgebreid assortiment van hoorhulpmiddelen te verkrijgen. Kom gerust eens langs om te bespreken wat voor u een moeilijke luistersituatie is en waarbij een hoorhulpmiddel voor u een de oplossing kan bieden.

  Voor mensen zonder hoorapparaten die moeite hebben met het verstaan van de televisie of het horen van de deurbel, zal dit gemakkelijker gaan met een hoorhulpmiddel.

  Voor mensen met een hoorapparaat die moeite hebben in bepaalde luistersituaties kan een extra communicatiesysteem specifieke problemen opvangen. Een hoorondersteuning zoals een FM-systeem kunnen het verstaan op afstand met omgevingslawaai terug mogelijk maken. Zo kan u bijvoorbeeld het geluid van de televisie laten afspelen in uw hoortoestellen.
  Of heeft u moeite met telefoneren? Dan is een telefoonversterker misschien iets voor u.

  De hoorhulpmiddelen zijn:

  • Telefoons
  • TV luisterhulpen
  • Wek- en waarschuwingssystemen zoals luide wekkers/tril of lichtflitssysteem…
  • Deurbelsystemen
  • Babyfoon systemen
  • Ringleiding
  • Hoorondersteuning FM en bluetooth
  • ...

  Voor TV en HIFI- systemen of radio de SENNHEISER SET 830 TV

  SennheiserDe Set 830-TV is een infra-rood stereo TV ondersteunend luistersysteem. De set maakt luisteren overal in de kamer mogelijk zonder de noodzaak voor kabels en zonder anderen te storen. Rechtstreeks aan te sluiten op een TV, hi-fi systeem of radio. De Set 830-TV staat garant voor een uitstekende geluidskwaliteit, die bijvoorbeeld, dankzij de hoge tonen accent, kan worden aangepast aan het horen van de luisteraar. De ontvanger is extreem licht en met oordopjes met een perfecte pasvorm, biedt het maximaal comfort tijdens het dragen. Ergonomische bediening en visuele signalen voor de individuele controleprocessen maakt de werking van de Set 830-TV eenvoudig.

  Deurbel telefoon en alarm AMPLICOMMS RINGFLASH

  RingflashHeeft een helder flitssignaal, luid geluidssignaal en draadloze adapter voor deurbel. Bijzonder geschikt voor luidruchtige omgevingen en bij slechthorendheid. Geluidsvolume en melodieën individueel instelbaar.